FOTO, VIDEO| Alegeri generale în Italia. Protest topless în fața lui Berlusconi în secția de votare

0
64

Protest topless în fața lui Berlusconi în secția de votare din Milano. Fostul premier tocmai oferea actul de identitate membrilor comisiei de vot când o tânără topless a urcat pe masă și a început să strige mesaje împotriva acestuia.
Tânăra care părea a fi o membră a grupului activist Femen, care protestează în general topless cu mesaje scrise pe corp, și-a transmis mesajul în engleză și în italiană.
Gărzile de corp l-au luat repede pe Berlusconi din locul în care se afla, în timp ce presa a început să facă poze cu tânăra activistă care le cerea alegătorilor sp nu sprijine coaliția de centru-dreapta a lui Berlusconi. „Nu vota Berlusconi! Nu vota Berlusconi!”, a fost mesajul ei.
Personalul de securitate din secția de vot a intervenit și a scos-o pe tânără din secția de votare și au băgat-o într-o dubă a poliției.
Silvio Berlusconi, care conduce o coaliţie formată din dreapta şi extrema-dreaptă ce era în fruntea ultimelor sondaje, nu poate candida din cauza unei condamnări penale. Vineri, el a făcut mai multe băi de mulţime la Napoli. Fostul premier italian a promis va crea 500.000 de locuri de muncă în sudul defavorizat şi că va face acest lucru cu sprijinului lui Antonio Tajani, actualul preşedinte al Parlamentului European.
sursa: Libertatea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 + = 50