FRF lanseaza la Iasi un program de sport in gradinite

0
49

Federația Română de Fotbal (FRF) va lansa un program de sport în grădinițe. Sub titlul „Fotbalul începe aici!”, programul își propune introducerea în orarul copiilor a cel puțin unei ore de fotbal pe săptămână. Sprijinul FRF constă în echipament, mini-porți mobile, mingi și elemente necesare pentru delimitarea suprafeței de joc.

Conferința de presă de lansare la nivel național a proiectului va avea loc joi, 8 noiembrie, la ora 12.00, în sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași. Pe lângă reprezentanții municipalității ieșene și ai Inspectoratului Școlar Județean, la eveniment vor fi prezenți Ciprian Paraschiv, manager dezvoltare fotbalistică în cadrul FRF, Lucian Sănmărtean, managerul sportiv al loturilor naționale de juniori ale României, și Laurențiu Roșu, selecționerul echipei naționale Under 18.

Proiectul va debuta la Sala Polivalentă sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 10.00. La eveniment va fi prezent și Răzvan Burleanu, președintele FRF. Acesta va inspecta terenul din zona Abator, va participa la competiția de la Sala Polivalentă, iar apoi se va deplasa la Ruginoasa.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 1