Gabriel Cotabita – “Eu fac parte din categoria celor care s-au intors de curand in lumea asta si am descoperit-o cu bucurie”

0
79

Invitat special la Festivalul International al Educatiei de la Iasi, Gabriel Cotabita a incercat sa explice revenirea sa pe scena dupa drama prin care a trecut. Potrivit artistului, cel care l-a convins sa urce pe scena in acest spectacol itinerant a fost Sorinel Liviu, care i-a propus sa faca un concert de pop& rock simfonic.

Mie nu mi-au placut niciodata chestiile conventionale. Consider că artistii trebuie sa fie aproape de oameni si sa nu dea lectii si, atunci, alaturi de un om care aduce arta si care este foarte serios, trebuie sa existe cineva care sa fie si clovnul spectacolului si mi-am luat aceasta datorie, sa fiu clovnul acestei dupa-amieze. Un om care a trecut prin ce am trecut eu, nu mai poate sa fie serios niciodata. Doamnelor si domnilor, eu fac parte din categoria celor care s-au intors de curand in lumea asta si am descoperit-o cu bucurie. Am descoperit cu bucurie ca exista oameni care ma iubesc in continuare, care iubesc cultura, care iubesc muzica, si bucuria cea mai mare a fost aceea ca am gasit acest lucru la nivel inalt, la nivelul primarului Iasului, acest oras gigant al Romaniei, Roma cum ii spun eu, pentru ca se afla intre cele 7 coline”, a spus Gabriel Cotabita.

Artistul, impreuna cu tenorul Vlad Mirita si soprana pop& opera, Ianna Novac, va sustine in aceasta seara, de la ora 20.00, in Piata Palatului din Iasi, spectacolul extraordinar “Noapte albastra”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here