Gabriela Podașcă (purtător de cuvânt PSD): Îi cer din nou Alinei Gorghiu să explice public de ce îl protejează pe Cristian Adomniței

0
75

Purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Gabriela Podașcă, susține că Alina Gorghiu fuge de răspundere și preferă să îl protejeze în continuare pe Cristian Adomniței, cercetat pentru fapte de corupție. Podașcă consideră că refuzul co-președintelui PNL de a-l suspenda pe Cristian Adomniței este o dovadă de lașitate și de ipocrizie.

‘‘Am asistat cu uimire la explicațiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sancționarea lui Adomniției și am constatat că prin statut, PNL își apără corupții. Alina Gorghiu trebuie să ia poziție față de cercetarea lui Cristian Adomniței de către DNA și să îl suspende din toate funcțiile deținute. Alina Gorghiu judecă actele de corupție cu dublă măsură și preferă să ascundă sub preș mizeria din propriul partid’’, a declarat Gabriela Podașcă.

În același timp, purtătorul de cuvânt al PSD îi acuză pe liberali de ipocrizie și susține că PNL este singurul partid politic care nu a introdus criterii de integritate în statut. Mai mult, conform declarațiilor făcute de liberali, împotriva membrilor PNL anchetați pentru fapte de corupție nu se pot lua măsuri decât dacă sunt arestați prevenitv.

‘Liberalii trebuie să explice public de ce refuză să ia atitudine față de un caz de corupție aflat în ancheta DNA și de ce îl protejează pe președintele CJ Iași. Le cer încă odată să îi retragă sprijinul politic lui Cristian Adomniței, sau să ne spună dacă așteaptă mai întâi să îl aresteze prevenitv pentru a putea aplica statutul’’, a subliniat Podașcă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here