GALERIE FOTO: 5 motive să iubim primăvara în parcul Palas: culoare, vitalitate, bună dispoziţie, plimbare și relaxare

0
70

Zilele însorite s-au lasăt așteptate cam mult în acest an, însă acum ne putem bucura de frumusețea lor. În parcul Palas, soarele face verdele mai… verde, nuanțele copacilor ornamentali fură toate privirile, prunii roșii, azaleele, cameliile și ceilalți arbuști au înflorit și ei, iar atmosfera efervescentă îi învită pe ieșeni la plimbare. Pe lângă spectacolul naturii, vizitatorii se pot bucura și de timp liber la terasele cafenelelor tematice cu priveliște spre Palatul Culturii, iar cei mici se pot distra în caruselul venețian sau la trambuline. Descoperă frumusețea parcului și pe www.iuliusgardens.ro!

 

Verdele crud combinat cu albastrul cerului și arbuștii înfloriți înnobilează peisajul din parcul Palas, aducându-i culoare și frumos. Verdele și rozul simbolizează revenirea la viață, galbenul induce stare de bine și căldură, iar roșul dă curaj pentru noi începuturi. Odată cu sezonul cald, au reînceput și activitățile în aer liber care de care mai diverse și plăcute. Copiii pot să se distreze la trambuline sau să pornească în călătorii de poveste în caruselul venețian, pe când tu poți să-ți dai întâlnire cu o carte pe gazonul parcului sau chiar să-ți muți aici biroul.

 

Natura renăscută pune și mai mult în valoare panorama impresionantă a Palatului Culturii, iar zecile de mii de plante decorative oferă un adevărat spectacol vizual și creează cadrul perfect pentru a-ți încărca bateriile, dar și pentru poze creative.

 Dacă nu ai reușit să ieși încă la plimbare poți să descoperi frumusețea parcului și pe platforma www.iuliusgardens.ro, care reunește sub aceeași umbrelă povestea grădinilor urbane din Palas Iași, Iulius Town Timișoara și Iulius Cluj-Napoca, dar și detalii despre flora ce le înfrumusețează, galerii foto impresionante și evenimente pe care acestea le găzduiesc.

 

Însă, relaxarea și plimbările din parc pot fi armonios împletite și cu o experiență culinară internațională, propusă de numeroasele terase cu deschidere spre spațiul verde, unde poți să te bucuri de conceptul de „urban dining”. Indiferent că alegi preparate apetisante sau să savurezi o cafea alături de cineva drag, vei avea parte de momente speciale.

 Compania IULIUS este singurul dezvoltator de real – estate care integrează în proiectele sale grădini urbane deschise publicului larg, aducând natura acolo unde oamenii se află deja. Până acum, IULIUS a realizat peste 130.000 de mp de parcuri, în Iași, Timișoara și Cluj-Napoca, o investiție de peste 17 milioane de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here