Gara Iasi, cel mai nesigur loc din capitala Moldovei. Batrana violata de un boschetar care umbla bine mersi in libertate

0
80

O femeie în vârstă de 67 de ani a fost violată sâmbătă după-amiază, într-un vagon din Gara Iaşi, la doar câteva zile după ce a ajuns în stradă. Potrivit jurnalistilor de la Ziarul de Iasi, batrana s-a refugiat în Gara Iaşi, unde i s-a spus că vin voluntari şi duc oamenii străzii la adăpostul de noapte. Acolo l-a cunoscut şi pe agresor, un om al străzii în vârstă de 34 de ani. Sub influenţa băuturii, boschetarul i-a cerut să mergă cu el la casa unei mătuşi, dar pentru că a fost refuzat a lovit-o şi a obligat-o să meargă împreună într-un vagon, unde a silit-o să întreţină relaţii intime.

Acesta spune că momentele groaznice au continuat şi după ce bărbatul a abuzat de ea şi a fugit, pentru că ţipetele i-au fost auzite de către un mun­citor CFR care, găsind-o dezbrăcată, a insultat-o şi a lăsat-o acolo. Dupa ce a apelat la mai multi oameni care i-au ignorat drama prin care tocmai trecuse, a fost preluata de o ambulanţa al carei echipaj ar fi lăsat-o câteva străzi mai încolo, fără să o consulte.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a formulat o propunere de arestare preventivă pe numele bărbatului, dar aceasta a fost respinsă. Conform prim-procurorului Monica Palaghia, decizia a fost contestată şi joi ar trebui să fie judecat recursul. Până atunci, suspectul de viol se plimbă încă liber prin Gara Iaşi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here