Genti la moda si bijuterii aparte, la Bag Expo si Expo Mineralia, de la Palas

0
54

În această perioadă, Palas Mall găzduiește o nouă ediție a târgurilor Bag Expo și Expo Mineralia, atât de îndrăgite de public. Pasionații de accesorii găsesc piese aparte, care să le completeze ținutele de sezon.

Geantă, rucsac sau plic elegant? Indiferent de opțiunile tale, până duminică, 22 octombrie 2017, la parterul Atriumului Palas Mall, la Bag Expo, găsești o multitudine de modele de genți, în ton cu tendințele actuale. La această ediție este prezentată colecția completă de toamnă – iarnă, care propune o paletă extinsă de articole cu design actual. Pentru că rucsacurile sunt vedetele acestui sezon, doamnele și domnișoarele le vor putea alege în diferite dimensiuni și nuanțe, cu ținte sau detalii în trend. Rucsacurile își fac loc și în garderoba domnilor, pentru confortul și aspectul modern oferit, așa că la Bag Expo sunt disponibile și modele masculine. Iar cei care vor să își personalizeze gențile și accesoriile găsesc nenumărate propuneri de stickere și elemente decorative. Bag Expo reunește mii de articole, de la plicuri elegante, genţi casual sau sport, clutch-uri și rucsacuri, până la trollere şi genţi de voiaj, borsete, portofele, curele și multe altele.

Tot până duminică, în Atriumul Palas Mall, iubitorii de bijuterii sunt așteptați la Expo Mineralia. Pot alege podoabe felurite, accesorii și obiecte de decor realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, dar și din roci, flori de mină, geode, cristale sau lemn, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor. Cei care vor să poarte accesorii personalizate cu piatra potrivită zodiei lor sau care pur și simplu îi încântă le pot realiza în sectorul de workshop.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 + = 31