Gest emoționat făcut de un bătrân de 74 de ani. El a mers zilnic pe străzi pentru a găsi un donator pentru soția lui bolnavă

0
64

Unii oameni ar face aproape orice pentru persoana iubită. Un exemplu în acest sens este și povestea Wayne Winters, în vârstă de 74 de ani. Americanul a ieșit zilnic pe străzi, înarmat cu o pancartă mare. Nu anunța însă nicio reducere, ci faptul că … este în căutare unui rinichi. Nu pentru el, ci pentru soția lui, Deanne. După mai multe săptămâni, el a primit o veste bună, relatează Fox13.

Cu o pancartă mare prinsă de umeri, Wayne Winters a ieșit aproape zilnic pe străzile din orașul Farr West. „Nevoie de rinichi pentru soție”, este mesajul scris de bătrânul de 74 de ani.

„Nu merg prea repede. Încerc să fac rost de un rinichi pentru soția mea. Suferă de insuficiență renală în stadiul 5. Face dializă și îi displace acest lucru. Este oribil… am simțit că trebuie să fac ceva”, a declarat Winters pentru un post de televiziune local, în urmă cu doar câteva săptămâni.

De atunci, gestul lui impresionant a făcut înconjurul lumii. Nu doar atât, însă, Bărbatul a reușit să-și facă o mulțime de contacte, iar acum a primit și vestea mult așteptată. Doctorii l-au informat că a fost găsit un donator. Deși sute de oameni s-au oferit să-i doneze un rinichi soției lui Wayne, doctorii au găsit un organ compatibil la o persoană decedată recent.

„Am fost copleșit! (…) Dacă mai trăiește minim cinci ani, ar fi extraordinar! Ne-am recupera viețile”, a mai spus bătrânul.

Wayne și Deanne sunt căsătoriți de mai bine de 25 de ani, însă ei simt că nu au reușit să-și trăiască complet povestea de dragoste. Bărbatul a mărturisit că a fost inspirat de un bărbat din Carolina de Sud, care a făcut același lucru. În 2012, Larry Swilling a ieșit pe străzi cu o pancartă similară, încercând să-i salveze viața soției sale. Mai târziu, o persoană care a aflat despre povestea sa s-a oferit să ajute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here