Gheorghe Nichita si-a aniversat cei 60 de ani in fata judecatorilor. Un nou termen in Dosarul “Amanta”

0
67

Fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, si-a sarbatorit partial implinirea celor 60 de ani, în fața judecătorilor de la Tribunal, în dosarul în care este acuzat de folosirea Poliţiei Locale pentru a-şi spiona amanta.
La finalul ședinței de astăzi, instanța a dat termen până pe 13 octombrie pentru ca inculpații din dosar să se hotărască dacă recunosc faptele reținute în sarcina lor de procurorii DNA și dacă vor să mearghă pe procedura simplificată. În cazul în care se ajunge la o recunoaștere, inculpații beneficiază de o reducere a limitelor de pedeapsă.
Am venit să rezolvăm problemele pe care le avem și, de ce nu, să pot să-mi trăiesc și eu viața în mod liniștit. Nu atât de agitat cum e acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de încă un arest preventiv, pe care îl cerea DNA pentru o porcărie. Se vede clar că există o tendință pentru a mă trimite la complet. Sper ca încetul cu încetul lucrurile să iasă la iveală și, de ce nu, judecătorii să facă justiție adevărată fără niciun fel de probleme”, a declarat Nichita la sosirea la Tribunal.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here