Gretos! Senatorul Agrigoroaie il are foarte mic. Traseistul de la Iasi cere un salariu lunar de trei ori mai mare

0
76

Dupa ce si-a falimentat, pe rand, toate pravaliile, un senator din Iasi vrea sa falimenteze si bugetul de stat. Ionel Agrigoroaei, senator UNPR, se plange ca are salariul prea mic. Prea mic in raport cu ce, se pune firesc intrebarea, in conditiile in care activitatea parlamentara a acestuia se rezuma doar la trafic de influenta (vezi cazul interlopilor care ar fi vrut sa ii ia vila de pe Sararie, ceea ce s-a dovedit a fi o cacialma). Practic, după ce sexy – senatoarea de Suceava, Steliana Miron, a spus zilele trecute că salariul nu-i ajunge nici pentru coafor, acum UNPR-istul Ionel Agrigoroaei cere triplarea indemnizaţiei de parlamentar, la 15.000 de lei.
Traseistul Ionel Agrigoroaei este senator de Iaşi, la primul mandat. Are cinci terenuri şi o clădire pe numele său, un venit anual de 60 de mii de lei de la Senat şi încă aproape o sută de mii de lei, din plantaţia de nuci şi stupii de albine pe care îi deţine. Parlamentarul a declarat că, pentru o clasă politică onestă, este nevoie de condiţii.
Să aibă un salariu decent, minimum 3.500 de euro pentru un parlamentar, şi în acelaşi timp să crească anii de puşcărie pentru un parlamentar care este prins că face acte de corupţie, până la 30 de ani. Şi acel parlamentar să nu mai aibă niciun drept, să i se confişte tot, să i se ia absolut tot dacă este prins“, a spus Agrigoroaei.
În Parlament, Ionel Agrigoroaei nu s-a remarcat prin legile iniţiate sau prin luările de cuvânt, ci prin problemele cu interlopii, care i-au atacat casa anul trecut. Cu toate acestea, în fata reporterilor de la Gandul, parlamentarul vorbeşte despre intâlniri importante, în interesul comunităţii.
Chiar dacă pe mulţi i-aş deranja, o mie de euro, eu, personal, ştiu că trebuie să vin în costume şi să-mi schimb în fiecare zi şi cămăşile, şi absolut tot, pentru că am întâlniri cu delegaţii din străinătate. Am întâlniri la cel mai înalt nivel cu tot felul de persoane importante. Poporul român, cetăţenii mei, ar trebui să conştientizeze că eu nu mă pot duce în haine de şantier sau în trening.”, spune Ionel Agrigoroaei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here