“Grupurile civice” ale liberalilor au intampinat-o pe Dancila la Iasi cu mesajul „PSD atâta ştie: să ne ţină în sărăcie”

0
70

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată vineri dimineaţa la Iaşi de câțiva protestatari din PNL Iasi, printre care a iesit in evidenta consilierul local, Etienne Ignat, (foto primul din stanga) mut in CL, dar vocal in strada, si din grupul civic Reset cu un banner cu mesajul „PSD atâta ştie: să ne ţină în sărăcie”. La sosirea lui Dăncilă la Restaurantul La Castel, unde urma să-i întâlnească pe liderii PSD locali, o mașină din coloana premierului a staționat pentru câteva secunde fix în fața bannerului, astfel încât șefa PSD să nu poată vedea mesajul.

Liberalii au scandat ”Analfabeta!, „Hoţilor, hoţilor”, „La puşcărie cu voi”, „Criminalii”, „Dăncilă, te ascunzi?”. Dăncilă a venit vineri dimineață la Iași, impreuna cu  preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministru al Finanţelor, şi de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, pentru a participa la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al social-democraţilor.

Marius GAVRILEASCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here