Harta interactivă a drumurilor din România. Vezi ce șosele ar fi mai bine să eviți

0
83

Toate drumurile din România au fost clasificate în funcție de starea lor și transpuse într-o harta interactivă peste care trebuie să o consulți dacă ai trasee de făcut prin țară, în această vară, în interes de serviciu sau în concediu. Asta ca să scutești timp și nervi sau măcar să te pregătești sufletește înainte de a porni mașina și a pleca în călătorie.

Pe baza informațiilor de la utilizatorii forum.construim-romania.ro și forum.peundemerg.ro, câțiva tineri au reunit, pe ejoymaps.ro, hărțile privind calitatea drumurilor, pe care au adăugat inclusiv locațiile punctelor de control ale rovinietei.

Cu Albastru (1) sunt reprezentate drumurile cu o calitate excelentă, cu Verde (2) – drumurile cu o calitate bună, cu Portocaliu (3) – drumurile acceptabile iar cu Roșu (4) – drumurile rele, cu multe gropi sau neasfaltate. Combinații de calitate a drumurilor au primit tronsoanele care se află în lucru sau în curs de reabilitare, având pe parcursul lor sectoare de drum diferite. Ele sunt reprezentate prin linii punctate, de culoarea calității superioare.

Un alt site românesc vine în sprijinul celor care își fac planuri detaliate înainte de a pleca de acasă. tpark.ro îți arată unde găsești parcări amenajate, iar, pentru anumite locații, chiar care sunt cele gratuite și unde va trebui să plătești pentru a-ți lăsa mașina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here