Human Behavior Institute Center lansează un program de hipnoza si citire a gandurilor dupa miscarile faciale si limbaj

0
71

Să-i poţi citi pe ceilalţi nu e doar legendă sau subiect de film, e ştiinţă! Iar Human Behavior Insitute Center te instruieşte în profiling. HBI Center lansează în această toamnă un program complex de cursuri ce acoperă domeniul comunicării nonverbale – de la decodarea microexpresiilor şi face reading sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea la comunicarea nonverbală şi paraverbală şi hipnoză.

HBI face prezentările la cea de-a XXII-a ediţie a celui mai mare eveniment de dezvoltare personală – Body Mind Spirit, ce va avea loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie la Sala Palatului, în Bucureşti. Trainerii noştri vor susţine conferinţe pe diverse teme din domeniu şi vor fi prezenţi la standul HBI de la Body Mind Spirit să răspundă la întrebări.

Human Behavior Institute Center este o entitate născută din necesitate. Trăim într-o lume în care oamenii vorbesc, dar nu ştiu să comunice. HBI îşi doreşte să pună la dispoziţia oamenilor instrumentele care îi vor ajuta să descopere emoţiile şi adevăratele intenţii din spatele cuvintelor. Când ştim să identificăm o emoţie şi să citim o postură a corpului, vom reuşi să înţelegem mai bine ce se petrece în mintea celui cu care discutăm. Tot ce trebuie să facem este să traducem tot ceea ce observăm la celălalt şi să dăm un sens.

HBI este un centru de pregătire şi instruire pentru oamenii care îşi doresc să se autodepăşească, să fie mai pregătiţi, dar şi mai deschişi când vine vorba de relaţia cu cei din jur – atât pe plan personal, cât şi în afaceri. Este un centru pentru tine! Noi te învăţăm cum să identifici emoţiile celor din jur, dar şi ce spun ceilalţi atunci când nu spun nimic.

Iată ce oferim:

  • Cursuri de Microexpresii – studiaţi mişcări ale muşchilor faciali de 1/2 secunde sau chiar mai puţin, care vă ajută să citiţi emoţiile celorlalţi.
  • Curs Intensiv de Face Reading – Face Keys – corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea
  • Cursuri de Limbaj Nonverbal – în funcţie de postură, de felul în care se mişcă ori gesticulează cineva, învăţaţi să descifraţi intenţiile şi comportamentul respectivului.
  • Cursuri de Limbaj Paraverbal – analizaţi intonaţia atunci când sunt pronunţate cuvintele şi învaţaţi să descoperiţi adevăratul lor sens.
  • Modul de Comunicare – împletirea celor 4 forme de comunicare – microexpresii, nonverbal, paraverbal şi verbal în viaţa de zi cu zi. Veţi învăţa să puneţi în aplicare ce aţi studiat în cadrul modulelor anterioare.
  • Curs de Igienă Emoţională.
  • Curs de Hipnoză

De asemenea, HBI oferă şi pachete de travel (atât pentru dezvoltare personală, cât şi pentru turism medical), dar şi team-building-uri şi strategii de EQ marketing.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here