Iasitex SA isi diversifica activitatea de productie si intra pe piata îmbrăcămintei de lucru si protectie

0
66

Membră a Grupului SCR, SC Iasitex SA îsi diversifică activitatea de productie si atacă cu noi fabricatii nisa tesăturilor destinate îmbrăcămintei de lucru si protectie.
In aceste zile, la Iasi a fost lansata marca înregistrată IasitexProtect, care va deveni un brand de succes pe piata locală a materialelor destinate echipamentelor de protectie corporală. Nu este, însă, singura solutie pregătită pentru cresterea competivitătii Iasitex.
Reprezentantii companiei au în derulare proiecte importante cu Carbochim, Optibelt si Artego pentru a deveni furnizori de tesături tehnice, respectiv cu Dedeman, Jysk sau Ikea pentru produse home textile.
Ca o particularitate, trebuie spus că SC Iasitex SA este singura societate din România care a obtinut acreditarea INCDPM Bucuresti pentru acest tip de tesătură. Calitatea acestor produse rezidă din faptul că suportă tratamente speciale de finisare: ignifugare, hidrofobizare, antistatizare, antiacid, ignifugare tip Proban. De asemenea, tesăturile sunt sanforizate, tratament ce conferă materialului stabilitate si contractia în parametri optimi. SC Iasitex SA garantează o rezistentă la sfâsiere a noilor produse în valoare de minim 15%, valoare care nu este egalată de niciun alt produs similar de pe piată”, a declarat directorul general SC Iasitex SA, Gheorghe Dulhai
Membră a Grupului SCR, SC IAŞITEX SA Iaşi este cea mai importantă firmă privată românească specializată în productia şi comercializarea de ţesături şi confecţii textile. Tesăturile produse de SC IAŞITEX SA au diferite compoziţii: 100% bumbac dar şi amestecuri de bumbac cu poliester. Acestea sunt folosite pentru decoraţiuni interioare (draperii, tapiterii si huse pentru fotolii, scaune, canapele, paturi, perne decorative, cuverturi de pat), uz casnic (lenjerie de pat, feţe de masă, traverse, şervete, şorţuri şi prosoape de bucătărie), echipamente de protecţia muncii (salopete, pantaloni, halate, şorţuri de protecţie, îmbrăcăminte militară, simple si vătuite) sau ţesături tehnice utilizate ca suport pentru benzi transportoare, ca suport pentru diverse depuneri, inserţii si filtre.Iasitex-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =