Iasul are un nou prefect! Bogdan Cojocaru a intrat in campania pentru CJ, iar noul prefect este fostul jurnalist Felix Guzga

0
71

Felix Guzgă este noul prefect al județului Iasi, acesta fiind numit din postul de director al Cancelariei prefectului. Numirea lui în această funcție s-a făcut printr-o hotărâre de guvern adoptată în ședința de ieri a Executivului. În aceeași ședință, o altă hotărâre adoptată prevede eliberarea din funcție a lui Petru-Bogdan Cojocaru, care se va ocupa de campania electorala pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi din partea Partidului Social Democrat Iasi al carui presedinte este.

Felix Guzgă a lucrat pana in 2012 în mass-media, fiind reporter pe Administratie la Ziarul de Iași. După alegerile locale din acel an, a fost numit purtător de cuvânt al Prefecturii. El a continuat să lucreze la Cancelaria Prefectului când reprezentanții Guvernului în teritoriu erau Romeo Olteanu (2012-2014), Dan Cârlan (2014-2016), Marian Grigoraș (2016-2017) și Marian Șerbescu (aprilie 2017-decembrie 2019). În al doilea „mandat” la Prefectură, Marian Grigoraș a venit cu o altă echipă, însă la începutul anului 2022 a fost înlocuit cu Bogdan Cojocaru, care l-a rechemat pe Felix Guzgă la Cancelarie, arata Ziarul de Iasi.
Felix Guzgă, angajat cu unele întreruperi la Instituția Prefectului încă din vara lui 2012, a primit „votul de încredere” în Biroul Politic Județean al PSD Iași, deși nu este membru de partid. Acesta urmează să depună jurământul in cursul acestei zile.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here