Iasul isi alunga artistii! Spectacole de teatru cu sala goala in Iasul cu tinichea de oras cultural in coada

0
124

Unul dintre cei mai apreciați actori ieșeni ai tinerei generații, Marius Manole, este întâmpinat în orașul sau natal cu o mostra de nesimtire mioritica. Crunta dezamăgire a actorului are legătură cu spectacolul ce ar urma sa se joace peste câteva zile pe scena Cinematografului Victoria, cea mai mare sala de spectacole din Iasi, nu cu casa închisă, ci cu usile inchise.
Draga Medeea Marinescu, nici nu stiu cum sa ti dau aceasta veste proasta. Sincer, imi pare rau…dar la Iasi pe 12 mai vom juca “Fa-mi loc” cu sala goala. Si nu, nu e o gluma. N-am o explicatie pentru asta. Poate fi vremea frumoasa, poate fi faptul ca jucam prea des la Iasi ( ei, tocmai am avut o premira!), poate fi si faptul ca oamenii s-au plictist de noi. Mai mult de mine, ca tu nu poti plictisi pe cineva vreodata. Cam asta am avut sa-ti transmi. Regret ca se intampla asta tocmai la Iasi. Mai ales ca ti pregatisem o surpriza. Facea mama șnitele si doream sa ti daruiesc unul. De pui, ca tu porc nu cred ca mananci. Lasam pe alta data. Mama, nu mai gati.
Daca totusi se vand biletele, incropim noi ceva de mancare. Rog pe aceasta calea iesenii care tin la Medeea sa faca ceva. Nu stiu, o rugaciune, un ȘER CEVA. Nu ma duce capul.Cu drag, Marius!
“, este mesajul lui Marius Manole catre colega sa de scena si, totodata, catre ieseni.
Cei care doresc sa fie langa acesti doi mari artisti in seara zilei de 12 mai, isi pot cumpara bilete de pe proticket.ro
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here