Iasul sarbatoreste 10 ani de la legalizarea ocupatiei de manechin

0
47

Designeri internationali renumiti, colectii pretioase si vedete ale momentului se vor afla pe podiumul Festivalului Kasta Morrely Fashion Week, editia a III-a, pentru a aniversa 10 ani de la legalizarea ocupatiei de manechin. Evenimentul international va avea loc in perioada 10-12 noiembrie 2016 la Centrul de Conferinte Providenta Iasi, Romania.

Aceasta a treia editie se bucura din nou de promovare internationala si peste Oceanul Atlantic.

La Kasta Morrely Fashion Week si-au anuntat prezenta designeri de forta ai momentului precum Bassam Alcherif (Liban), Gulnare Xelilova (Azerbaijan), A Montra Vip (Portugalia), Chris & Tonia (Grecia), Megi Petkova si Merlina & Tina fashion (Bulgaria), Nada Koljensic (Muntenegru), Lana Furs, Promesse by Sanda (Rep, Modova), Francess by Stefania Patcas, Adis Efect by Adriana Mandreanu, Nanette, Edith Val, George Hojbota, Victoria Sava din Romania.

In programul festivalului se va desfasura si editia a III-a a Galei Premiilor in Industriile Creative – Creative Iindustries Awards.

Creative Industries Awards este prima gala de acest fel din lume, marca inregistrata a brandului Kasta Morrely, in care sunt premiate atat marile valori din zona designului vestimentar, cat si valori tinere care prin talentul pe care il demonstreaza prezinta un real potențial de performanța viitoare in industriile creative.

De la prima editie in anul 2014, Creative Industries Awards s-a bucurat de prezenta la Iasi a castigatorilor din 8 state si doua continente: Asia si Europa.

Biletele la festival sunt puse in vanzare in perioada octombrie – noiembrie 2016 la magazinul StudPASS, situat la etajul 2 Iulius Mall Iasi, si in zilele 10, 11, 12 noiembrie 2016 la Centrul de Conferinte Providenta Iasi. Costul unui bilet este 15 RON, la 2 bilete achizitionate de aceeasi persoana se castiga o invitatie. Informatii suplimentare: 0722.137.137

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 49