Ieri, dăruite din vină. Astăzi, pregătite pentru a salva vieți

0
67

Marți, pe 15 iunie, arta devine un instrument de conștientizare a abuzului, iar 8 cadouri oferite de abuzatorii victimelor violenței domestice sunt scoase la licitație. Fiecare dintre cele 8 păpuși a fost martor tăcut la gravul abuz la care au fost supuse doar câteva dintre miile de victime din România. De la flori, bijuterii sau jucării de pluș, toate adâncesc drama victimelor care, mințite de un viitor mai bun, rămân prizoniere în relații toxice. Astfel, Casa de Licitații A10 by Artmark, alături de Asociația ANAIS și Agenția Cheil România, trage un semnal de alarmă asupra acestui fenomen vicios și pune umărul la strângerea sumei de 80.000 de euro pentru a pune bazele unei echipe profesioniste de intervenție care va oferi consiliere juridică victimelor violenței domestice în vederea obținerii ordinelor de protecție, dar și suport psihologic specializat acordat de un centru de asistență permanentă.

Ne onorează acest parteneriat cu Artmark. Licitând pentru oricare dintre aceste cadouri aparținând femeilor ce au căzut victime violenței, oferim altei femei din viitor șansa ca povestea ei să aibă un final fericit” – Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil România.

În acest context, Casa de Licitații A10 by Artmark pune la dispoziție resursele tehnice și oferă suport logistic în vederea vânzării celor 8 păpuși care spun povestea tulburătoare a multor femei și copii din România și colectării fondurilor necesare pentru salvarea victimelor violenței violenței domestice.

Casa de Licitații A10 by Artmark este locul unde se adună ambasadorii faptelor bune, iar speranțele celor care au nevoie de ajutor sunt materializate. De această dată, luptăm împreună în speranța că acest fenomen tragic nu va mai exista. Suntem încrezători că fondurile colectate în urma acestui act nobil vor salva vieți” – Eliza Leșanu, CSR & Brand Director A10 by Artmark.

            Unul dintre ambasadorii campaniei „Teatrul Cadourilor Druite din Vină”, actrița Medeea Marinescu, a realizat un testimonial dedicat acestei acțiuni și care este disponibil aici. Poți vedea cele 8 păpuși dăruite din vină la Palatul Cesianu-Racoviță, în regim gratuit, până pe 15 iunie, iar până atunci poți plasa oferte pentru a pune umărul la salvarea victimelor violenței domestice din România. Fiecare bilet cumpărat este un cadou salvator, donat femeilor aflate în grija Asociației ANAIS, iar fiecare poveste o poți urmări aici.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here