Ieseanca, Iulia Vântur, si Salman Khan, surprinsi din nou împreună. Dovada că cei doi îsi continuă relatia

0
47

Chiar dacă nu confirmă oficial relația, povestea de iubire dintre Iulia Vântur și actorul indian Salman Khan merge mai departe.

Cei doi au fost surprinși din nou împreună, în India. Prezentatoare de televiziun se afla în mașină cu starul bollywoodian, în apropiere de locuința unui producător indian, scrie presa din India.

Chiar dacă Slaman Khan era pe scaunul din faţă, iar Iulia pe bancheta din spate, asta nu i-a împierdicat pe ziarişti publicaţiei India Today să titreze: „Salman Khan și Iulia Vântur, fotografiați împreună. Este căsătoria o posibilitate?”.

Fosta știristă de la Prot TV a rupt tăcerea și a avut miercuri prima reacție pe Facebook. Cei doi păreau foarte triști și gânditori în imaginiile realizate la plecarea din casa acestuia, însă se pare că erau doar obosiți.

După ce o admiratoare o întreabă: „Iulia, de ce suferi?! Chipul tău plânge. Oare merită?”, frumoasa blondă îi răspunde rapid că nu e deloc tristă, ba din contră spune că e fericită în India, aceasta fiind prima ei reacție după publicarea imaginilor. „Multumesc pentru grijă, dar chiar sunt fericită. La poze zâmbesc doar dacă ședința foto este făcuta cu acceptul meu “, a scris Iulia.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 72 = 76