Imagini inedite cu Adina Samson si insotitorul ei, amenintati de Corduneni la comanda lui Gheorghe Nichita (VIDEO)

0
88

La jumatate de an de la inceperea urmaririi penale impotriva infractorului Gheorghe Nichita, au aparut primele imagini care demonstreaza implicarea clanului interlop Corduneanu in filajul ilegal organizat de primarul suspendat, fostei sale amante, Adina Samson.

Atat filmul cat si pozele aflate in posesia ZIUAnews au fost realizate de catre persoanele care o urmareau pe amanta lui Nichita. Imaginile au fost surprinse cel mai probabil in decursul lunii aprilie a acestui an, cu numai cateva zile inainte ca Gheorghe Nichita si locotenentii sai sa fie saltati de DNA. In film se vede clar cum in timpul unei intalniri pe care Adina Samson o avea cu un tanar intervin doi membrii ai temutului clan Corduneanu. Este vorba de Bogdanel Corduneanu si unul dintre locotenentii clanului, care se opresc pentru cateva minute la masa Adinei Samson si il ameninta pe tanarul care se intalnise cu amanta primarului, fapt ce reiese si din interceptarile depuse la dosarul DNA.

corduneani samson2

Stii ce mi-o facut? Mi-o trimis doi borfasi ca, la masa eram cu un tip si din astia, prieteni ai Cordunenilor si i-o zis sa plece intr-o ora din Iasi, ca fata asta nu e singura”, s-a plans Adina Samson, prin telefon, unei prietene. Convorbirea a fost interceptata si se afla in dosarul la care procurorii DNA inca efectueaza cercetari.corduneni samson

Totodata, procurorii i-au interceptat pe doi politisti locali care discutau despre plata ce trebuie facuta catre Clanul Corduneanu pentru serviciile prestate. Mai, precis politistul Ovidiu Nicolae Bejan, raporteaza superiorului sau ca interlopii solicita o plata de “3.000” pentru ca l-au speriat pe tanarul care a indraznit sa se apropie de amanta primarului si pentru informatii.

Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar pentru mai multe fapte de coruptie, fiind acuzat de catre procurori ca a folosit personalul si logistica Politiei Locale pentru a-si spiona amanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here