In judetul Iasi se circula in conditii de iarna. Consiliul Judetean a incheiat un contract de deszapezire in plina primavara

0
46

Urmare avertizărilor de Cod galben și portocaliu de precipitații abundente, intensificări ale vântului și ninsoare, Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) Iași a încheiat un contract pentru 2 zile cu asocierea formată din SC Eky Sam SRL și SC Enviro SRL în vederea asigurării viabilității drumurilor județene în această perioadă.

În acest moment, utilajele pentru deszăpezire se află pe teren, pentru a preîntâmpina eventualele depuneri de zăpadă pe drumurile județene survenite în cursul nopții trecute.

Se acționează cu 8 autocamioane de tip lamă cu sărăriță și 4 încărcătoare frontale.

DJADP Iași a anunțat și faptul că stocul de material antiderapant (nisip și sare) este asigurat de asociere pentru cele două zile de desfășurare a contractului.

Rugăm conducătorii auto care circulă în această perioadă pe drumurile județene ca în condiţiile unui carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum și să își echipeze autoturismele corespunzător pentru condiții de iarnă”, sunt atentionarile drumarilor ieseni.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 86