In politicia ieseana, unul mai nebun ca altul! Bodea solicita expertiza psihiatrica pentru inculpatul “Chirica bin Laden”!

0
95

Senatorul USR Marius Bodea solicita Partidului Naţional Liberal să comande o expertiză psihiatrică asupra colegului lor, multiplul inculpat penal Chirica Mihai, în urma utimei conferințe de presă pe care a susținut-o.
Acest om pur și simplu nu înțelege nimic din ceea ce i se întâmplă nici măcar după recentele două vizite ale DNA și DIICOT la Primăria Iași din această săptămână. Aceste descinderi nu sunt nici o întâmplare și nici vreo vânătoare de vrăjitoare față de, vezi Doamne, o victimă. Chirica Mihai este trimis în judecată deja în dosare PENALE și inculpat în altele aflate în diverse stadii de cercetare.
Astăzi, în conferința de presă, Mihai Chirica s-a comparat cu Osama bin Laden, pentru capturarea cărora ar fi fost nevoie de 42 de pușcași marini, față de cei… 46 de polițiști și anchetatori care au luat ieri cu asalt Primăria Iași. Alo, 112, Socola? Despre ce vorbim?
Multiplul inculpat penal Chirica Mihai dă vina pe funcționari, pe procurori și pe mascați. Totul în jurul său și tot ceea ce se întâmplă este o uriașă conspirație, unde el este, de fapt, singurul nevinovat!
Nu poți la nesfârșit să îți bați joc de un oraș întreg, și să acuzi Parchetele, presa și pe toți angajații din Primărie de conspirație împotriva ta! Un lucru este simplu: nu trebuie să fii procuror ca să consulți documente, ci doar să te plimbi oriunde pe stradă în Iași și să îți dai seama că tot ceea ce ține de dezvoltarea urbanistică miroase a mulți ani de pușcărie. Pe orice stradă vezi anomaliile – blocuri peste case, blocuri-plombă, supraînălțări fără autorizație, blocuri construite în locul caselor din schițele de pe hârtie și așa mai departe. Peste toate, vieți nenumărate de ieșeni distruse, care s-au trezit peste ei cu mastodonți construiți în curțile lor, luându-le soarele și liniștea, invadându-le proprietățile.
În aceste condiții, cu un infractor de cursă lungă pe post de primar, PNL îl ține în brațe și nu-i cere nici un pas să facă înapoi. Adăpostește în sânul său un recidivist maniac conspiraționist de cea mai joasă speță, care, după ce s-a dedat la hoții, se dă cea mai mare victimă. Măcar un consult psihiatric să solicite autorităților competente, dacă să-l elimine din politică nu vrea
!”, cererea lui Marius Bodea.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here