In Premiera la Iasi, lansarea noului Model Mazda CX-60

0
59

Casa Auto Iași anunță două zile de prezentare în premieră a celui mai nou model Mazda. Pe 21 și 22 octombrie vă așteptăm pe Șoseaua Păcurari, nr. 177!
Pe parcursul lansării persoanele interesate vor beneficia de o evaluare gratuită pe loc a autoturismului actual. În premieră, punem la dispoziție noul serviciu Tester Finance prin care cei prezenți la eveniment pot alege soluția de finanțare potrivită, cu aprobare în 30 de minute. Se vor putea bucura de experiența premium Mazda și vor fi printre primii care testează noul model!
NOUA MAZDA CX-60, CREATĂ ÎN JAPONIA
Prezentarea unui SUV ca niciun altul. Apogeu al măiestriei japoneze, noul autoturism emblematic este rezultatul aplicării fiecărei lecții învățate de la SUV-urile Mazda de top și de la cel mai bine vândut roadster din lume – legendara Mazda MX-5. Realizat cu minuțiozitate atât la interior, cât și la exterior, autovehiculul prezintă linii fluide modelate manual de către artizanii experimentați, pentru a atinge echilibrul perfect între
rafinament și aerodinamică.

FRUMUSEȚEA ELEGANȚEI IMPUNĂTOARE
Sculptat cu deosebită atenție, designul exterior al noii Mazda CX60 este caracterizat de suprafețe confortabile și precise – îmbinând armonios eleganța rafinată a limbajului de design KODO cu rezistența specifică unui SUV. Platforma complet nouă pentru vehicule a permis să creăm un SUV cu proporții ideale, cu o capotă lungă și un habitaclu cu aspect înclinat în partea din spate, care face noul Mazda CX60 să se remarce în
mulțime.
ARMONIA ESTETICII JAPONEZE
Un aspect al filozofiei noastre de design KODO luat în calcul de designerii noștri pentru structura noii Mazda CX60 este conceptul japonez de Ma, reprezentativ pentru frumusețea relaxantă și sobră a spațiului gol. În acest caz, fiecare element de design servește unui scop, nimic nu este de prisos sau pur ornamental. Înăuntrul acestui interior spațios, materialele prelucrate cu grijă, cum ar fi lemnul de arțar real, pielea de înaltă calitate, textilele japoneze și detaliile cromate se împletesc în deplină armonie – ajutând măiestria japoneză să atingă cele mai înalte niveluri de calitate.
CONECTIVITATE
După cum era de așteptat, mașina dispune de cele mai recente tehnologii de conectivitate și personalizare, pentru a face fiecare călătorie mai distractivă – și mai intuitivă. Mazda Connect îți permite să îți sincronizați cu ușurință telefonul cu vehiculul, iar aplicația My Mazda te conectează la mașină chiar și atunci când nu te afli în ea. Trei ecrane principale afișează tot ce ai nevoie, exact acolo unde ai nevoie: un ecran central de infotainment de 12,3”, un Head Up Display mare și un panou complet digital de instrumente pentru șofer. Apple CarPlay™ și Android Auto™ sunt, de asemenea, integrate, astfel încât să îți poți conecta smartphone-ul și să îți accesezi muzica, telefonul și funcțiile aplicației pe ecranul central.
Ești pregătit să comanzi sau să obții mai multe detalii despre finanțare? Te așteptăm pe 21 și 22 octombrie pe Șoseaua Păcurari, nr. 177!
Te așteptăm vineri de la 08:00 la 18:00 și sâmbătă de la 09:00 la 14:00.
Detalii la telefon: 0232.933 sau pe https://mallauto.testergrup.ro/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 − = 33