În România a apărut primul partid de tip Robingo, pentru “băieții dăștepți”. Printre lideri, “iepuroiul unionist” de la Valea Uzului

0
40

Dacă orele de istorie, de cultură civică sau de geografie ți-au dat mereu bătăi de cap, locul tău nu este în mișcarea politică „România Mare în Europa”, lansată duminică la București, sustin liderii acestei noi miscari politice..

Inițiatorii mișcării au anunțat că aspiranților la statutul de membru în viitorul partid de orientare conservatoare le vor fi testate cunoștințele generale și numai cei care vor trece testul, vor putea deveni membri în formațiunea politică.

Unificarea românilor din țară și de pretutindeni, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, sprijinirea familiei românești și a capitalului autohton sunt câteva dintre obiectivele mișcării politice „România Mare în Europa”.Valorile pe care se fundamentează mișcarea politică au ca elemente centrale familia, națiunea, credința creștină și libertatea, iar ca principii, „România Mare în Europa” se va axa asupra principiului unionist, al proprietății private, al recursului la tradiție, meritocratic și al spiritului de sacrificiu”, sustin liderii acestei miscari politice. 

Inițiativa constituirii mișcării politice vine ca urmare a campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a candidatului independent George Simion, om al “serviciilor” si un lider absolut care a dat dovada de spirit unionist la Valea Uzului, alergand ca iepurele pe camp cand au inceput sa-l fugareasca ungurii, lasandu-si colegii sa fie agresati de localnicii de etnie maghiara.

Cei care vor să dea testul de cultură generală pentru a accede în mișcarea politică, o pot face înscriindu-se la adresa https://www.mareineuropa.ro/membri.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 38