În România mor oamenii pe capete în spitale și președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, își continuă nestingherit afacerile cu iz penal!

0
65

În patru luni, administrația PSD a construit un spital mobil cu 256 de paturi, din care 103 pentru terapie intensivă, în vreme ce, în patru luni, administrația PNL a împrumutat de la Botoșani o remorcă cu 12 paturi de ATI.

Din păcate, asta e țara în care am ajuns să trăim. Iașul are un președinte de Consiliu Județean penal care face afaceri după afaceri, are la 37 de ani o avere incredibilă și pe care nu o poate justifica, dar care este nepăsător cu viețile și soarta oamenilor.

Îl somez să redeschidă spitalul mobil de la Lețcani. Să nu mai caute scuze. Remorca pe care a operaționalizat-o la Spitalul de Boli Infecțioase poate avea oricând soarta celei de la Spitalul Victor Babeș. Acolo au murit deja 3 oameni. Ajunge cu ipocrizia. Opriți-vă! Este cea mai catastrofală și incompetentă guvernare pe care românii o puteau avea. Epidemia de Covid este complet scăpată de sub control.

Costel Alexe, nu te juca cu viața oamenilor! Am făcut Spitalul de la Lețcani pentru a salva vieți. A funcționat foarte bine. Valul doi al pandemiei aproape că nu s-a simțit la Iași. De 3 luni te eschivezi să îl redeshizi pentru că e făcut de mine. Să dăm cărțile pe față. Te deranjează că e construit sub administrație social-democrată. Și pe tine și camarila ta de partid. Ce demersuri ai făcut în tot acest timp pentru a funcționaliza unitatea medicală? Pasezi responsabilitatea ba la Euronest, ba la ISU, ba la Spitalul de Boli Infecțioase sau la DSP. Nu de astfel de oameni lași și fricoși au nevoie ieșenii la conducerea județului!

Dacă nu faceți ceva rapid secțiile de terapie intensivă din Iași vor deveni neîncăpătoare. Vor muri oameni pentru că nu vor avea cum să primească o gură de oxigen. Cine va fi vinovat? Tot PSD? Tot eu? Nu vă este rușine că în acest timp nu ați făcut absolut nimic pentru ieșeni? Nu vă este rușine pentru că în tot acest timp v-ați umplut buzunarele și v-ați îndestulat din banii statului?

Fiecare zi care trece înseamnă oameni care mor cu zile din cauza incompetenței și aroganței unui președinte de Consiliu Județean care se gândește doar la moșia de la Sculeni și la cum să mai facă afaceri cu pădurile și terenurile din Iași. Asta e realitatea tristă pe care o trăim.

Maricel Popa, presedinte PSD Iasi

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here