Inaugurare de pasaj cu mitropoliti, role de panglici, aplaudaci, gonaci, birocrati si parlamentari, totul intr-o „lansare fara fast”

0
82

În această după-amiază se va inaugura pasajul „Mihai Eminescu” din Fundaţie, o lucrare mult stătătoare precum balta Ciricului, de reală nefolosinţă şi multă afurisenie la gurile mânuitorilor de volane.
Asupra modului în care se va proceda la darea acestuia în exploatare s-au pronunţat şi de o parte şi de alta a sensurilor de circulaţie, şi cei ci cu loptata dar şi cei cu mapa.
Ne-am propus toate variantele posibile ca să putem să luăm decizia cea mai bună. Inaugurarea vrem să o facem bine, fără festivism sau pe jumătate, pentru că nu e aeroport. Vrem să inaugurăm pasajul în întregimea sa şi pentru asta e nevoie să-l aducem în condiţii de siguranţă”, a spus viceprimarul Mihai Chirica, cel pe la gura căruia s-au bătut fara mila, sute de  termene de finalizare.
În mod normal, darea în uz a pasajului „Mihai Eminescu” nu ar trebui să fie marcată de fast, ci de discreţie. Prin urmare, fac apel la logica pe care primarul pare că o pierde zilnic şi îi solicit să renunţe la ideea festivităţilor şi să se rezume doar la deschiderea traficului“, a ţinut să participe la vorbă şi liberalul Marius Dangă.
Cum se va deschide această nouă gaură neagră a Iaşului, rămâne de văzut la ora 15.00, atunci când se va scoborâ în pasaj, în frunte cu IPS Teofan, întreaga adunătură de oi rătăcite din administraţia şi politica locală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here