Incalcare a egalitatii de sanse la IPJ Iasi. Institutia organizeaza concurs pentru detectivi particulari la care sunt asteptati doar politisti

0
96

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi lanseaza un concurs pentru detectivi particulari…din sursa interna, cu incalcarea egalitatii de sanse. Pentru a putea participa la examenul ale caror conditii sunt discriminatorii, orice persoană interesată trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele cerinte: să aibă cetățenia română sau cetățenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale spațiului economic European, să posede cel puțin studii medii și să fie absolvent al unei școli postliceale de detectivi sau să fi îndeplinit funcția de polițist ori lucrător în cadrul unor instituții publice cu atribuții în domeniul apărării, ordinii publice sau siguranței naționale.
Candidații vor susține o probă scrisă și un interviu (pentru candidații declarați Admis la proba scrisă). În conformitate cu prevederile art. 7 alin. 1 și 2 din Legea nr. 329/2003 cu modificările și completările ulterioare referitoare la dobândirea calității de detectiv particular, Inspectoratul de Poliție Județean Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. M. Costăchescu, nr. 2, jud. Iași, organizează la data de 10.03.2023, ora 10:00, examen pentru atestarea profesională a calităţii de detectiv particular”, au anuntat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here