Incendiu puternic în nordul Capitalei, langa Aeroportul Baneasa

0
61

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în nordul Bucureștiului. Din primele informații, a luat foc o hală din apropierea Aeroportului Băneasa. 16 echipaje de pompieri au fost mobilizate în zonă. Din primele informații nu există victime, potrivit ISU.

Pompierii încearcă limitarea incendiului, astfel încât flăcările să nu se extindă și la alte clădiri.

În apropiere sunt atât depozite, cât și clădiri de birouri, a spus la Digi24 Bogdan Toma, reprezentant ISU București.

A fost emisă și o avertizare RO ALERT.

Oamenii au fost sfătuiți să închidă geamurile, pentru a nu fi afectați de fum, iar șoferii au fost rugați să evite zona, pentru a permite pompierilor să ajungă cât mai repede la locul incendiului.

„Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1 cu degajări masive de fum. Ocoliți zona, eliberați căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forțelor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații despre acest eveniment. IGSU”, este textul transmis de IGSU.

Nu se știe încă dacă sunt victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, incendiul a izbucnit la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei. În zonă se înregistreanză degajări mari de fum.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here