Încep executiile în PSD. Baronii locali vor sanctionarea disidentilor Chirica si Ivan

0
71

PSD strânge rândurile în jurul lui Liviu Dragnea şi vrea sancţionarea disidenţilor! Înaintea întâlnirii de la centru, în care se va discuta despre situaţia la zi, au loc şedinţe în teritoriu. Toate organizaţiile care s-au pronunţat până în acest moment îl susţin în continuare pe Dragnea la şefia PSD şi pe Grindeanu premier. Când vine vorba de primarul Mihai Chirica și de europarlamentarul Cătălin Ivan, aproape toți liderii din teritoriu cer sancționarea acestora.

PSD a adoptat și o rezoluțe în care se sune că ,,prin declarațiile făcute în ultima perioadă, primarul Mihai Chirica, vicepreședinte PSD, presedinte interimar al organizației județene PSD Iasi, și europarlamentarul Cătalin Ivan au încălcat flagrant prevederile Statutului PSD, adoptând, în repetate rînduri, contrare peciziilor oficiale ale PSD”.

Mihai Chirica a declarat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, că el nu a vrut să facă rău partidului, şi a transmis, indirect, celor din partid, “că este mai simplu să vezi adevărul gol- goluţ decât să cauţi elemente de răzbunare“. Acest a mai spus că unii primari care l-au susţinut au fost avertizaţi.

Sursa: realitatea.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here