Început de stagiune la Opera Natională Română Iasi. Primele bilete la spectacolele lunii septembrie vor fi puse in vanzare de luni

0
76

Cortina va fi ridicată la Opera ieșeană pentru prima dată în noua stagiune pe 8 septembrie 2018.

Perioada de vacantă a colectivului instituției lirice condusă de managerul Beatrice Rancea se apropie de final. Pe site-ul și pagina de facebook a Operei ieșene a fost anunțat deja programul primei luni de spectacole.

Începând de luni, 20 august, ora 12:00, biletele pentru cele șase spectacole ale lunii septembrie vor fi puse în vânzare.

Iubitorii de artă lirica vor putea achiziționa tichetele atât de la Agentia Operei (foaier) cât și online de pe site-ul instituției (www.operaiasi.ro).

„Indiile galante” de Jean Philippe Rameau, în regia maestrului Andrei Șerban, este spectacolul de debut al noului sezon liric.

Din programul primei luni de toamnă mai fac parte următoarele titluri: „Nunta lui Figaro” de Wolfgang Amadeus Mozart, „Spărgatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski, „Imagine all the people” în coregrafia maestrului Gigi Căciuleanu, „Don Giovanni” de Wolfgang Amadeus Mozart și „Lucia di Lammermoor” de Gaetano Donizetti.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 + = 41