Închidere de stagiune la Operă! Ultimul spectacol va avea loc maine seara

0
64

Ultimul spectacol al Operei Naționale Române Iași din stagiunea 2016-2017 va avea loc sâmbătă, 24 iunie, cu începere de la ora 18:30. Aula Bibliotecii Centrale Universitare ”Mihai Eminescu” Iași va găzdui un recital extraordinar în intrerpretarea artiștilor Operei ieșene.

Repertoriul ales pentru acest eveniment va fi unul de excepție și va conține arii celebre din opere precum ”Tosca” de Giacomo Puccini, ”Elixirul dragostei” de Gaetano Donizetti, ”Samson și Dalila” de Camille Saint-Saëns, și operete ca ”Văduva veselă” și ”Giuditta” de Franz Lehár, ”Liliacul” de Johann Strauss.
La ultima întâlnire cu publicul din această stagiune vor apărea pe scenă nume importante ale Operei printre care se numără Florin Guzgă, Jean Kristof Bouton, Cristina Simionescu, Mihaela Grăjdeanu, Laura Scripcaru sau George Cojocariu.
Nu va lipsi Corul de Copii Juniorii Operei, condus de Raluca Zaharia, iar acompaniamentul va fi asigurat de Adina Alupei și Mădălina Pancu.

A fost o stagiune plină de evenimente deosebite, care au fost apreciate din plin de public. Ne bucurăm că alături de spectatorii noștri fideli am reușit să atragem spre operă și un public nou. Faptul că toate spectacolele s-au jucat cu casa închisă reprezintă pentru noi cea mai mare satisfacție și dovada faptului că drumul pe care mergem, drum deschis de Beatrice Rancea, este cel corect” a declarat Cosmin Marcovici, Manager Interimar al Operei Naționale Române Iași.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here