Incident pe aeroportul din Iași! Un fost ministru a chemat paza pentru a-l apara de un …protestatar

0
73

Un deputat al coalitiei de guvernare, fost ministru, a fost ”victima” unui episod mai puțin obișnui în aeroportul din Iasi. Varujan Vosganian, deputat ALDE, fost ministru al Economiei, a relatat că a fost atacat verbal, pe aeroportul din Iași, de un ”bărbat în jur de treizeci de ani”. ”S-a proțăpit în fața mea, a început să profereze lozinci tefeliste și, în consecință, ne-a urat, atât mie personal cât și colegilor mei lideri ai coaliției de guvernare, să mergem la pușcărie.”, a relatat Vosganian neplăcutul incident.
Fostul ministru a spus că a apelat la paza aeoportului pentru a fi lăsat în pace. Însă, surpriza a continuat în aeronava care îl aducea la București.
”Astăzi am fost la Iași, în colegiul meu electoral. Și, ca de obicei, m-am întors cu cursa Tarom de șapte seara. În sala de așteptare, tot ca de obicei, citeam. Când, ce să vezi? Un bărbat în jur de treizeci de ani s-a proțăpit în fața mea, a început să profereze lozinci tefeliste și, în consecință, ne-a urat, atât mie personal cât și colegilor mei lideri ai coaliției de guvernare, să mergem la pușcărie. Cum în ultima vreme mitingurile au cam lipsit, bărbatul era nevorbit și nu se mai oprea din urările cu pușcăria. M-am întors către cel care veghea controlul pasagerilor și l-am rugat să-l ajute pe urător să se reîntoarcă la locul său. Ceea ce, după câteva vociferări ale bărbatului, s-a întâmplat. După câtva timp, am urcat în avion. Și atunci s-a petrecut nostimada. Eu, așa – zisul reprezentant al hoților, m-am așezat cuminte la locul meu (rândul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justițiarul obidit, a mers în față și s-a instalat la clasa … Business (adică a-ntâia). La urma urmei, dacă corupții stau la clasa a doua și anticorupții la clasa întâi e spre bine, nu?”, e mesajul deputatului ALDE. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 − 59 =