Indragiti actori din Las Fierbinti, dar si finalisti din IUmor, vin la Iasi cu un spectacol umanitar

0
70

11 studenți de la masterul Marketing și Comunicare în Afaceri din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor; alaturi de Asociația Salvați Copiii, au initiat un proiect caritabil al carui scop este acela de sprijinire a copiilor din medii defavorizate de la Grădinița Estivală prin oferirea de mese zilnice și cadouri / materiale educaționale. Pentru atingerea acestui scop, o componenta este organizarea unui eveniment artistic pentru strângerea fondurilor necesare, respectiv punerea in sceqna a unei piese de teatru scrisă de actorul și scenaristul Andreas Petrescu: “Te iubesc dar nu pe tine”

Comedia îi are în distribuție pe Andreas Petrescu, Alina Chivulescu / Paula Chirilă, Anca Dinicu / Doina Teodoru si Leonid Doni, iar regizorul spectacolului este George Buzoianu.

Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice şi plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este şi naivă şi prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat şi el în delegație. Soţul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc şi încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Şi când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut şi noi, parcă râdem şi mai tare”, sustin organizatorii.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Luceafărul din Iași, pe data de 26 mai 2018, ora 20:00 și va dura 1 oră și 30 minute.

Evenimentul se adreseaza persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25 – 50 de ani, atât de sex feminin, cât și de sex masculin, din Iași, cu venituri de peste 1500 de lei, studii superioare și un statut social ridicat. Sunt vizate persoane cu un stil de viață activ, care participă la diverse evenimente culturale (operă, concert de muzică clasică) pentru a se relaxa, a se cultiva, a simți emoție și pentru a petrece timp cu prietenii și familia”, a declarat Mărgărint Cristina, managerul de proiect.

Despre proiectul caritabil

Sprijinirea copiilor din cadrul Grădiniței Estivale prin asigurarea meselor zilnice şi oferirea de cadouri / materiale educaționale se desfasoara in perioada 10 iulie – 2 septembrie 2018, grupul tinta fiind dat de pentru 20 de copii defavorizați, cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani.

In cadrul Grădiniţei Estivale, cei 20 de copii vor beneficia de cursuri de pregătire intensivă menite să faciliteze integrarea ulterioară în sistemul educațional, scopul primar fiind acela de a creşte nivelul de pregătire pentru şcoală şi accesul la educaţie primară, dar şi pentru a preveni abandonul şcolar pe termen lung.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 47