Infractiune cu repetitie! Un inconstient care nu a detinut niciodata permis de conducere, prins de mai multe ori conducand prin Iasi

0
66

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu obţinuse niciodată dreptul de a conduce vehicule.
În ziua de 06 septembrie a.c., în jurul orei 20.40, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Chipereşti, a efectuat semnale regulamentare de oprire pentru un autoturism, înmatriculat în Germania, condus de un ieşean, în vârstă de 34 de ani.
Deoarece, la controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, politistii au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit că acesta nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.
Totodată, politistii au constatat faptul că bărbatul a fost depistat, în data de 24 aprile a.c., în trafic la volan, la acel moment prezentând la control un permis fals procurat prin intermediul unei persoane cunoscute pe internet, cu suma de 3.000 de lei, fiind cercetat pentru fapta săvârşită la momentul respectiv.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here