Înregistrare video: Dansul unchiului îndurerat, la Festivalul Vinului de la Iasi

0
65

O înregistrare video îl surprinde pe Alexandru Cumpănașu, care se recomandă drept „unchiul Alexandrei Măceșanu”, adolescenta dispărută acum mai bine de o lună, dansând la Iași, unde a organizat o strângere de semnături, pentru campania prezidențială.

Cumpănașu a explicat într-un live pe Facebook că la sfârșitul săptămânii trecute a participat la Iași la Festivalul Vinului unde a fost invitat să danseze, iar lucru acesta i s-a părut firesc, având în vedere că el și părinții Alexandrei consideră că tânăra trăiește.

„De ziua Alexandrei noi nu o comemorăm cum vreți voi. Voi vreți să o vedeți moartă. Eu nu o văd moartă. Oamenii din seara asta nu o văd moartă. Nu am avut când, dar merita ca să dansăm toți cei 1.000 de oameni. Acum o zi, două, am dansat la Iasi, la Festivalul Vinului. (…) La Festivalul Vinului oamenii să știi că dansează, se distrează. Și când te duci în casa cuiva, nu te apuci să îl înjuri, te porți civilizat totuși. Dacă eu eram la Festivalul Vinului și oamenii au venit și au spus: cum, dvs nu veniți să dansați cu noi? Și am dansat. Nu era normal să fac așa? Eu nu o consider pe Alexandra decedată, noi nu suntem în doliu cu Alexandra. Voi vreți să închideți cazul, noi nu. Azi, la Caracal, părinții Alexandrei i-au tăiat tort. Oamenii i-au respectat ziua, ca și cum ar fi in viață”, a spus Cumpănașu duminică seara pe Facebook.

sursa:Republica.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here