Inspector al Primariei Iasi, diagnosticat cu boala Lyme. Campanie de strangere de fonduri pe Dealul Bucium

0
158

Sportivul iesean, Ludovic Vieru, inspector al Corpului de Control al Primarului, a fost diagnosticat cu borelioza (boala Lyme). Din nefericire, boala să a fost descoperită târziu şi el bănuieste că a primit-o de la muşcătura unei căpuşe în primăvară, în timpul alergărilor sale prin Pădurea Bârnova, la antrenamente pentru concursurile echipei sale de alergare montană (IA ŞI urcă).

Boala a evoluat în pofida tratamentului instituit în România spre un diagnostic mai complex, Multi Infection Syndrom, afecțiune care se tratează exclusiv la o clinică specializată în Germania, acolo unde este si internat in acest moment Ludovic Vieru, cu niște costuri care depășesc posibilitățile financiare ale sportivului.

“Fac apel la dumneavoastră să ajutăm sportivul care a “doborât” Kilimanjaro(cel mai înalt vârf din Africa), Mont Blanc, Elbrus (cel mai înalt vârf din Europa ), Damavand(cel mai înalt vulcan din Asia), Kazbegy și multe alte vârfuri. Este şi fost dublu campion naţional la turism sportiv montan în cadrul Clubului Penicilina Iaşi. Practică şi alergarea montană, unde anul acesta a reuşit să urce de 4 ori pe podium(de 3 ori pe locul întâi)”, este mesajul transmis de colegii lui Ludovic pe paginile de socializare.

Pentru a îl ajuta pe colegul lor, sportivii din Iasi și nu numai au hotărât să facă o adunare în data de 2 august 2015 pe dealul Bucium (eveniment facebook).  Oricine este binevenit şi fiecare va parcurge traseul cum doreşte: alergând, pedalând sau făcând o simplă drumeţie, iar la sfârşit aşteptam ca fiecare să contribuie cât poate pentru această cauză.

Pentru oricine care poate să-l ajute financiar pe tânărul sportiv ieșean sunt disponibile sunt două conturi eur/ron la Banca Transilvania deschise pe numele lui, Ludovic Vieru:

RO98BTRLEURCRT00E2635501

şi

RO39BTRL02401201E26355XX.ludovic vieru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here