Investigaţii gastroenterologice gratuite la Centrul Medical Arcadia Sărărie

0
63

Bolile digestive afectează mai mult de o treime din populația generală, cu o incidență importantă atât în rândul populației tinere, cât și la persoanele de vârsta a II-a și a III-a.

Arcadia continuă seria programelor de sănătate adresate celor mai frecvente patologii, aducând, din luna octombrie 2016, o serie de noi pachete de evaluare gastoenterologică.

Astfel, pacienții cu afecțiuni digestive și hepatice pot efectua în mod GRATUIT la Centrul Medical Arcadia Sărărie (str. Sărărie nr. 38) consultații, analize și investigații complexe.

Pachet evaluare gastroenterologică generală

analize de laborator (HDL, LDL, HLG, VSH, TGP, TGO, GGT, glicemie, uree, creatinină, trigliceride, VSH);

consultație inițială gastroenterologie;

ecografie abdomen superior.

Pachet afecțiuni gastrointestinale 50+

test de laborator pentru depistarea hemoragiilor oculte;

consultație inițială gastroenterologie;

ecografie abdomen superior.

Pachet Hepatita B și C

analize de laborator (HCV AC, HBs Ag);

consultație inițială gastroenterologie;

ecografie abdomen superior.

Pentru a beneficia de aceste investigații gratuite, pacienții trebuie să se programeze la numărul de Call Center – 0232 920 pentru unul dintre cele trei pachete de evaluare gastroenterologică, la Centrul Medical Arcadia Sărărie.

Pachetele medicale de mai sus sunt accesibile pentru pacienții asigurați, pe baza biletului de trimitere CAS către specialitatea Gastroenterologie. Pachetele pot fi accesate în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare despre serviciile medicale și prețurile acestora sunt disponibile în Call Center – 0232 920.

Serviciile medicale pot fi efectuate gratuit prin programare la dr. Andreea Brumaru sau dr. Andreia Tămășanu, numai la Centrul Medical Arcadia Sărărie.

Medicul Arcadia își rezervă dreptul ca în urma consultației și în funcție de simptomatologia prezentată de pacient, să-i recomande acestuia efectuarea altui pachet gratuit decât cel pentru care a optat în momentul programării.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 13 =