Investiții „la înălțime”. PRO pentru un Penthouse in Azimut Copou Iași

0
55

Nu este nimic mai încântător decât priveliștea asupra împrejurimilor admirată de la înalțimea zborului de pasăre. E o satisfacție pe care o poți experimenta doar dacă alegi să locuiești într-un penthouse aflat în complexul Azimut Copou Iași. Vederile extinse, tavanele înalte și senzația de izolare pe care o ai exclusiv în grădinile mari sunt motive excelente pentru a investi într-p asemenea locuinţă.
De ce ai vrea un penthouse în Azimut Copou Iași?
Pentru acel sentiment de nedescris, pentru suprafețele generoase, tavanele mai înalte, compartimentarea open space, prezența obligatorie a unei terase private și, uneori, planificarea în două niveluri. Spațiul exterior al terasei într-un penthouse este mult mai mare decât două balcoane ale unui apartament puse laolaltă. Îți imaginezi ce loc de poveste poate fi?

Pace și intimitate?
Penthouse-urile sunt mai liniștite decât alte apartamente din câteva motive: sunt mai departe de zgomotul străzii și au un număr limitat de vecini la etaj.
Spațios?
Penthouse-urile au de obicei planuri spațioase, concept deschis, ceea ce caută cumpărătorii cu posibilități financiare mai generoase. Să locuieşti într-un penthouse cu o planificare deosebită este opţiunea ideală pentru persoanele interesate de design interior și care se bucură de spațiul lor. Un aspect aerisit, unic este cu siguranță un mare plus al penthouse-urilor.

O terasă?
Este cu siguranță o necesitate pentru cei cu animale de companie și este locul perfect pentru petreceri de familie. Nu mai spunem nimic despre zona de șezlong pe care o poți avea chiar la tine acasă, iar bronzul natural să poată fi obținut ușor. O mică grădină pentru iubitorii de plante la ghiveci, o oază de prospețime și sănătate pentru copii. Iar dacă mai ai şi o meserie creativă în care ai nevoie mereu de inspiraţie, chiar eşti clientul nostru!
Vederi panoramice?
Sigur că puteți avea priveliști superbe și în alte apartamente construite de dezvoltatorul imobiliar Inamstro Romania, dar de multe ori acestea nu pot concura cu priveliștile de la ultimul etaj – mai ales atunci când acestea vin cu valoare adăugată graţie propriul spațiu privat în aer liber.

Pentru a valorifica acest aspect, penthouse-urile din Azimut Copou Iași au ferestre panoramice. Tu vezi lumea înconjurătoare, însă nu ești văzut, un mare plus pe care-l oferă spațiile locative de „la înălțime”.
O mai mică volatilitate a pieței?
În medie, penthouse-urile tind să se vândă cu aproximativ 5 până la 10 la sută mai uşor decât apartamentele obișnuite. Și, de asemenea, tind să fie mai puțin afectate de volatilitatea pieței.
Penthouse-uri cu vedere unică găsiți, desigur, în complexul Azimut Copou Iași. În imediata apropiere aveți acces la parcul „Copou”, club de tenis, centru sportiv modern, universități de top, zone de agrement, spații comerciale la parter, sistem multiparking subteran și o conexiune ușoară cu arterele orașului.
Pentru mai multe detalii și programări pentru a vedea spațiile locative disponibile, puteți apela: +40 751 558 555, +40 758 557 555.
Website: https://www.inamstro.ro/azimut/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 74 = 81