Invitaţie la pornografie pe Hotelul Indiana. Firmele de videochat nu mai au voie la publicitate în Iaşi

0
56

Viceprimarul Mihai Chirica a sărit în ajutorul tinerelor studente care vin la studii în Iaşi, dar cad în capcana câstigurilor foarte mari din activitatea de videochat. Acesta a notificat toti agenţii de publicitate exterioară, să ia măsuri de îndepărtare din oraş a reclamelor care invită la videochat. Primele vizate au fost panourile publicitare dispuse în jurul campusurilor şi universităţilor, cum ar fi campusul Tudor Vladimirescu si Universitate „Al. I.Cuza”, dar şi cele de pe Hotelul Indiana şi Hotelul Moldova.
În jurul universităţilor Cuza şi Gh. Asachi s-a observat o explozie de reclame pentur videochat, atât în zona Copou cât şi în zona Tudor Vladimirescu. Se profită de tinere, se manipulează sărăcia sau nivelul de trai mai scăzut, lipsa fondurilor băneşti ale unor copii care au venit aici să facă studii şi cu siguranţă nu fac aceste lucruri cu consimţământul părinţilor”, a precizat Mihai Chirica.
În ciuda notificărilor, în urma unei monitorizări făcute cursul serii de marţi spre miercuri, numai în zona Tudor Vladimirescu au fost găsite 4 panouri publictare, toate în jurul căminelor T17, T18 şi zona Chimie, dar şi la Universitatea „Al. I.Cuza”, în apropierea Corpului A.
Am trimis notificări la toate firmele pe care le-am identificat că fac astfel de reclame, şi următoarea măsură va fi înştiinţarea Poliţiei. În afară de firmele care au contracte cu noi, pe care le-am înştiinţat să dea jos reclamele, am înştiinţat şi celelalte care nu au contracte cu no, pe care le-am găsit pe clădirea Hotelului Modova şi pe Hotel Indiana”, a spus Mihai Chirica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 − = 40