Invitatie la schi si sanius in parcul Enduro Ranch. Vezi care sunt surprizele pregatite la inceputul primaverii in singurul parc natural de aventura din Moldova

0
67

De la inceputul lunii ianuarie, la parcul de Aventura Enduranch au fost amenajate partii pentru copii si incepatori, unde acestia pot fi lasati singuri sa invete si sa testeze sania, schiurile, snowboard-ul sau alte obiecte alunecoase.

Panta partiilor este lina, dificultatea este mica, lungimea partiilor este de aproximativ 200 m, iar intrarea este 10 lei / persoană / zi. Parcarea este inclusă, precum si planseta pentru derdelus, in limita stocului.

In februarie sarbatorim Dragobetele, in stilul nostru. Va invitam sa meditati la iubire. In ajunul sarbatorii sale romanesti, la lumina unui foc de tabara, cu un pahar (sau mai multe) de vin fiert. Pentru primavara pregatim si alte activitati insa cel mai important eveniment pe care suntem mandri ca il gazduim este “Asaltul Lupilor”. A VI-a editie a celei mai cunoscute si iubite curse cu obstacole & mud din Romania se va desfasura in cadrul parcului pe 19 mai 2019”, anunta organizatorii.

 “enduranch” este un concept inovator in Romania, in domeniul turismului experential. Desi un spatiu privat, noul brand iesean pune accent pe deschiderea catre comunitate, pe componentele de educatie sportiva, civica si sociala dar mai ales pe protectia mediului inconjurator. Enduro Ranch este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de rezervare iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here