Ipocit la nivel inalt. Pentru imaginea proprie, Popa se foloseste de cladirile istorice, dar le lasa sa se darame

0
53

Palatul Culturii din Iasi va gazdui, in zilele de 18-19 februarie,  Conferința la Nivel Înalt pentru E-Guvernare, prilej cu care vor fi dezbătute modalitățile de îmbunătățire și dezvoltare ale domeniului e-Guvernare, precum și sporirea cooperării la nivel european în acest sector.

Conferința la Nivel Înalt pentru E-Guvernare se va desfășura pe perioada deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, ceea ce oferă oportunitatea dezbaterii și analizării principalelor probleme pe care le întâmpină E-Guvernarea, precum și a succeselor înregistrate în acest domeniu. Vor fi supuse analizei și metodele prin care pot fi optimizate calitatea și eficiența proceselor administrative și a serviciilor publice, dar și cele prin care poate fi sporită cooperarea între sectorul politic, administrativ, societatea civilă și cetățenii europeni prin intermediul tehnologiei informației.

Ei bine, acest eveniment a fost insfacat tocmai de Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi, care va toca din nou bugetul judetului pentru a organiza un ospat de neam prost chiar in incinta Palatului Culturii.

Evenimentul va avea loc în Iași, unul din cele mai vechi orașe din România, capitala regiunii istorice Moldova. Un centru istoric, cultural, religios și de afaceri, Municipiul Iași a avut o contribuție importantă la dezvoltarea României de-a lungul anilor. Orașul se mândrește cu clădirile sale istorice și numărul mare de muzee”, a sustinut Popa.

In timp ce se foloseste cu ipocrizie de zestrea patrimoniala a Iasului, acesta lasa cu buna stiinta ca bruma de cladiri vechi sa se degradeze. Contactat recent in legatura cu starea jalnica in care se gaseste curtea interioara din vecinatatea sediului PSD, in care CJ detine cateva cladiri in patrimoniu, ocupate de Directia Agricola, Directia de Drumuri si Poduri si UNPR, Maricel Popa sa eschivat cu nerusinare. “Nu am cum sa intervin acolo. Cladirile alea sunt toate ale Primariei”, a spus Popa.

Pentru memoria scurta a acestui vremelnic individ , ii ramintim ca atunci cand a avut interes sa intervina in a aduce modificari ilegale in sediul PSD, care se afla in acelasi lant de cladiri, atunci s-a putut, dar cand alte cladiri din patrimonial CJ au nevoie urgenta de interventii, atunci acestea sunt aruncate cu nerusinare in curtea primarului Mihai Chirica. Din pacate, in mana unui astfel de infantil sta soarta judetului Iasi.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − = 7