Ivan bate toba sa priceapa Ponta. “Prezenta lui Nichita in forurile centrale ale PSD ar fi o pata urata pe obrazul celor care sustin PSD”

0
71

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine, la randul sau, necesitatea ca Gheorghe Nichita sa isi idea demisia din toate functiile detinute in PSD, in primul rand din cele detinute la nivel national, printre care si functia de vicepresedinte la nivel national al Partidului Social Democrat.

Chiar dacă nu este vorba de hoţie în dosarul lui Gheorghe Nichita, ci doar de prostie şi ticăloşie, este evident că trebuie să-şi dea demisia din toate funcţiile politice pe care le deţine. PSD Iaşi poate câştiga alegerile locale şi parlamentare fără acesta. Ba mai mult, cred că le mai poate cîştiga doar dacă Nichita dispare total din peisajul politic ieşean. În ceea ce priveşte titlul auto-asumat de lider naţional al acestui partid, PSD a fost etichetat în multe feluri, dar niciodată ca fiind un partid de proşti. Prin urmare, prezenţa acestuia în forurile naţionale de conducere ar fi o pată urâtă pe obrazul tuturor celor care susţin acest partid”, a spus europarlamentarul Cătălin Ivan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here