Jaf la o casa de amanet din zona Restaurantului Cotnari. Autorul jafului are in jur de 30-40 ani, este mic de statura si cu ten inchis

0
83

În această dimineaţă, în jurul orei 9.00, o casă de amanet din zona Restaurantului Cotnari a fost jefuită. Din primele declaraţii ale martorilor, un tânăr cu faţa parţial acoperită a intrat în casa de amanet „Amical Credit Amanet” i-a pus vânzătoarei cuţitul la gât şi a furat 2.500 lei şi patru telefoane mobile.
Vânzătoarea susţine că atunci când s-a prezentat la program, în jurul orelor 9.00, a văzut un bărbat care aştepta să se deschidă amanetul. Acesta i-a spus că vrea să vadă un laptop. Imediat după ce vânzătoarea a deschis casa de amanet, individul i-a pus cuţitul la gât şi a împins-o în baie. Hoţul a reuşit să ia 2.500 lei şi patru telefoane, după care a părăsit zona în grabă”, au declarat poliţiştii.
Zeci de poliţişti au început deja să-şl caute pe cel care a jefuit casa de amanet. Acesta are în jur de 30-40 ani, este mic de statură şi cu ten închis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here