James Arthur nu concerteaza in aceasta seara la Iasi. Vinovatul, directorul Cosmin Coman, a fost trimis la canal

0
56

Individul care a tras toate comisioanele posibile din evenimentele publice organizate de Primaria Iasi, paraseste aceasta institutie cu un sut in fund, dar satisfacut ca le-a facut iesenilor, si lui Mihai Chirica implicit, o ultima farsa groteasca. Cosmin Coman, cel mai marsav angajat pe care l-a avut Primaria in ultimii 10 ani, a fost demis astazi de primarul interimar, Mihai Chirica, pe motiv ca nu l-a contractat pe James Arthur, piesa de rezistenta a concertului din aceasta seara din Piaţa Palatului Culturii, dar nici pe Daniel Buzdugan, prezentatorul evenimentului amintit.
De astăzi, legătura dintre Primărie şi Cosmin Coman a încetat pe motiv că nu am ştiut, măcar cu câteva zile înainte, ca să anunţ şi să pot pregăti o înlocuire pentru James Arthur, cu un nume cel puţin de aceiaşi rezonanţă şi, pe de altă parte, pentru că nu este corect. Dimineaţă ne-am întâlnit să programăm conferinţa de presă cu James Arthur, şi am avut surpriza să aflu de la colegii mei care se ocupau nemijlocit de acest eveniment, că încă nu suntem 100% convinşi că James Arthur ajunge la Iaşi, motiv care m-a pus în alertă şi am întrebat de ce şi mi s-a spus că nu există încă confirmarea până la această dată. Am pus mâna pe telefon şi am sunat direct în Marea Britanie să discut cu impresarul care mi-a spus că James Arthur nu poate veni la Iaşi pentru că nu a semnat nici un contract”, a declarat Mihai Chirica.
Surse din cadrul Primariei Iasi sustin ca atitudinea lui Coman se datoreaza faptului ca Mihai Chirica i-a impus sa nu mai lucreze cu o firma din Republica Moldova, o Matrioska a comisioanelor pe care le scotea Coman din fiecare contract incheiat cu artistii invitati la astfel de concerte. Una peste alta, cert este ca artistul de origine britanica nu va mai concerta in aceasta seara la Iasi, iar cel vinovat de faptul ca si-a batut joc de mii de ieseni care doreau sa-l vada pe artist in concert, se va intoarce la Apa Vital, societatea de apă-canal a Iasului, de unde a fost detasat în cadrul Primariei, pe un salariu la fel de nesimtit ca cel cu care era retribuit pe functia de director de programe, iar singurii prejudiciati vor ramane iesenii care au nesansa sa aiba in functii de conducere ale orasului, nesimtiti de calibrul lui Cosmin Coman. ( foto- George Onofrei)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here