Japca pe fata la strandul Primariei. Oferta zilei – evaziune fiscala, hamsii de platina si apa ca gheata

0
70

Furt la cantar, risc de pneumonie sau toxiinfectii alimentare, oferte culinare la suprapreturi, pentru produse alterate, atitudine mizerabila din partea angajatilor si conditii oribile de scaldat in cele trei bazine. Acestea sunt conditiile cu care Strandul Municipal din Primariei Iasi isi intampina clientii in acest sezon.

Am fost in vreo doua randuri cu copii si nu am putut sa beneficiem de niciun serviciu la acest strand, deoarece apa era rece bocna. De fiecare data i-am intrebat pe angajatii de la poarta daca se poate face baie in bazine si am primit raspunsuri afirmative. Cand am ajuns la piscine s-a dovedit contrariu. Am platit practic niste bilete pentru a vizita un obiectiv al Primariei. Paradoxal, apa de la bazinul mixt a fost schimbata tocmai in week-end, atunci cand se fac cele mai mari incasari, de parca cineva din interior ar dori, cu intentie, sabotarea unor incasari. Mai mult, bazinul pentru copii este impracticabil”, ne-a spus Alina Neacsu, o ieseanca dezgustata de serviciile acestei baze de agrement a Primariei.
Contactat telefonic cu privire la astfel de reclamatii, Ion Baciu, administratorul strandului, a avut o reactie pe masura mizeriei pe care o gestioneaza.
Cand schimb apa nu e bine, cand nu o schimb, tot nu e bine. Daca iesenii doresc conditii, de ce nu se duc la piscinele de fite din Iasi? Noi asta avem aici, la strand, – apa rece si mizerabila”, a spus administratorul strandului.

La deschidereStrand_Iasi-1000

In acest week-endstrand (2)-1000
Ei bine, se pare ca Strandul Primariei nu-si intampina clientii numai cu o astfel de oferta, ci si cu produse expirate la preturi extrem de mari, vandute la pachet cu traditionala evaziune fiscala, o practica curenta in obiectivele Primariei, care nu sunt calcate de OPC sau DSP decat in cazuri flagrante, in virtutea un “pact de neagresiune”. Practic, asa cum s-au convins la fata locului si reporterii AgoraPress, din cele 6 societati comerciale care vand mizerii alimentare la suprapret, respectiv SC Sabryland SRL, PFA Catar Stefan Alexandru, SC Grill House Catering SRL, SC Euromedical Provider SRL, SC Gama Cont SRL si SC Cristiandas SRL, niciuna nu elibereaza bonuri fiscale. Potrivit unor surse din interior, produsele raman peste noapte in lazi care nu asigura conditii frigorifice de pastrare, drept pentru care, multe dintre produse, mici, hamsii sau carnati, constituie un real si nefericit risc de imbolnavire.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here