Jenant! Diaspora curtata cu joburi prost platite la Iasi, in timp ce mii de ieseni stau in somaj

0
70

În cadrul programului Sărbătoarea Diasporei – Iașul este acasă! – ediția 2022, vineri, 26 august 2022, între orele 11.00 și 16.00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt va fi organizat Târgul de locuri de muncă pentru diaspora, dedicat informării românilor din diaspora asupra oportunităților de angajare pe piața muncii ieșene și posibilităților de relocare la Iași.
Primăria Municipiului Iași și Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iași vor facilita întâlniri cu angajatorii în căutare de forță de muncă.
Cetăţenii români din diaspora care doresc să se reîntoarcă acasă și să devină persoane active pe piaţa muncii vor avea oportunitatea de a interacţiona direct cu potenţiali angajatori ieşeni sau de a primi informațiile prin intermediul familiilor, prietenilor sau reprezentanților AJOFM Iași și ai Biroului Diaspora din cadrul Primăriei Municipiului Iași.
Biroul Diaspora transmite săptămânal oferta locurilor de muncă puse la dispoziție de AJOFM Iași către oficiile diplomatice și consulare, centrele consulare, asociațiile românești din diaspora și mass-media de limba română din afara granițelor.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here