Jocuri de societate in cadrul Lex Hobby Con si simulator pentru pilotii de Formula I, in week-end, la Palas

0
55

Un sfârșit de săptămână cu evenimente inedite îi așteaptă pe clienții ansamblului Palas. Indiferent de vârstă, persoanele cu o fire competitivă sunt așteptate la cel mai mare eveniment dedicat jocurilor de societate din regiune, Lex Hobby Con, iar pasionații de caii putere pot testa monopostul de F1™, prezentat în cadrul Caravanei Renault.

Îți plac jocurile de societate? Ai o fire competitivă? Te provocăm să participi la cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate, benzilor desenate, figurinelor, articolelor Pop Culture și cosplay din nord-estul țării. Lex Hobby Con se desfășoară sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 octombrie 2017, în piațeta Intersport, de la etajul 1 al Atriumului Palas Mall.  Timp de două zile, cei care își doresc să aprofundeze un anumit joc sau care vor să descopere noi modalități de relaxare vor putea alege dintre numeroase activități captivante sau își pot achiziționa propriile jocuri, la oferte speciale. Regele din Tokyo, Star Wars Destiny, Nume de cod, Căsuța mea de vis, Lampioane și multe alte jocuri interesante vor putea fi descoperite la evenimentul din Palas.

Dacă modalitatea ta preferată de a te relaxa sunt jocurile de societate, te invităm să te alături altor pasionați ca și tine, la evenimentul Lex Hobby Con de la Palas, să arunci zarurile, să faci strategii și să îți pui în valoare cunoștințele. Sâmbătă, de la ora 17.00, se va organiza etapa locală pentru Campionatul Național de Pandemic, iar duminică, de la ora 12.30, se vor desfășura calificările pentru Campionatul Național de Catan. Înscrierile se vor putea realiza la fața locului, pe baza unor taxe de participare. Cei mai buni jucători vor fi premiați și vor merge la campionatele naționale. Alte două competiții cu premii se vor desfășura duminică: Regele din Tokyo, de la ora 13.00, și Instanbul, de la ora 16.00. Iar dacă ești fan Star Wars Destiny, te poți alătura unui turneu amical, care se desfășoară sâmbătă, de la ora 13.00.

Dacă sunteţi curioşi cum este să conduci un monopost de F1™, sunteţi aşteptaţi, în acest week-end, la Caravana Renault de la Palas. De vineri până duminică inclusiv, în piațeta din parcul Palas, puteți să testaţi unul dintre cele mai avansate simulatoare de racing din lume. Totodată, veţi avea ocazia să admiraţi monopostul Renault R.S. 17, cu care piloții echipei Renault Sport concurează în Grand Prix-urile 2017, dar şi să testaţi noile modele de autoturisme Renault.

În continuare, parterul Atriumului Palas Mall găzduiește târgurile de accesorii Bag Expo și Expo Mineralia. Până duminică inclusiv, clienții vor putea alege din mii de modele de genți și rucsacuri în tendințe, dar și bijuterii și decorațiuni realizate din pietre prețioase și semiprețioase.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 2