Julio Iglesias – tatal si fiul, in concert la Iasi. Un latin lover pe stadionul Emil Alexandrescu

0
66

Pe 11 mai, de la ora 20.00, Julio Iglesias, cântăreţul şi compozitorul de origine latină cu cel mai mare succes din toate timpurile, câştigător al premiului Grammy, cu peste 300 de milioane de discuri vândute peste tot în lume şi mai mult de 2.600 de discuri de aur şi platină primite în întreaga sa carieră, va susţine concertul „Mi Vida” la Iaşi, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, la invitaţia Vreau Bilet şi cu susţinerea Primăriei Municipiului Iaşi. Unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor, care a intrat în Cartea Recordurilor ca singurul cântăreţ de origine latină care a vândut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse în 14 limbi, Julio Iglesias va cânta la spectacolul de pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi piese de pe ultimul său album, „Mexico”, lansat anul trecut, dar şi multe dintre hiturile lansate de-a lungul impresionantei sale cariere. La scurt timp după lansare, ultimul album semnat de Julio Iglesias, „Mexico”, a reuşit să ajungă pe primul loc în topurile din Spania, dar şi din alte ţări ale Europei. Single-ul „Fallaste corazón”, un cover al lui Pedro Infante, reinterpretat de Iglesias, s-a situat de asemenea pe primul loc în preferinţele publicului din Spania.
„Mexico”, un album despre care artistul recunoaşte că are o puternică încărcătură emoţională, este prima înregistrare a unor piese în limba spaniolă după 12 ani, şi aceasta pentru că Iglesias a cântat pentru prima data în Mexic în anii ’70, iar după acel concert a reuşit să cucerească cel mai mare public vorbitor de limba spaniolă. „Mexico” este cel de-al doilea album-tribut adus acestei ţări care are un loc special în inima artistului.
„Mexicul este o ţară pe care o iubesc foarte mult”, a mărturisit Iglesias, citat de www.billboard.com. „Mexicanii mi-au oferit atât de multe momente speciale în viaţă, de neuitat! Cunosc această ţară ca şi când ar fi locul meu natal şi o port întotdeauna în suflet. Acest album este dedicat tuturor acelor compozitori extraordinari care, generaţie după generaţie, ne-au umplut vieţile cu dragoste, nostalgie, amintiri şi momente speciale. După atâţia ani ei încă trăiesc în sufletele noastre!”, a mai spus cântărețul.
În deschiderea spectacolului, spectatorii îl vor putea asculta pe Julio Iglesias Jr., care va urca pe aceeşi scenă cu tatăl său. Concertul de la Iaşi este parte a unui turneu mondial de promovare a ultimului album al cântărețului spaniol, „Mexico”.
Biletele la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul „Emil Alexandrescu”, din Iaşi sunt disponibile pe vreaubilet.ro, bilete.ro, bilet.ro, Agenţia de bilete de la Casa de Cultură a Studenților Iaşi, Agenţia Teatrală Iaşi, www.spectacoleiasi.ro, la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi şi la Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa.

Preţ bilet:
Golden VIP: 500 lei
VIP: 320 lei
Categoria 1: 230 lei
Categoria 2: 160 lei
Categoria 3: 110 lei
Categoria 4: 80 lei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here