Jurnalista Pro TV, Teodora Maftei, a murit în Israel, în clinica unde fusese transferată

0
58

Exact așa cum se temeau medicii, încă de săptămâna trecută, bilanțul morților după tragedia din Colectiv continuă să crească. Luni dimineață, a încetat din viață jurnalista Teodora Maftei (36 de ani), anunță Mediafax. Aceasta a fost internată la Spitalul de Arşi din Capitală, în stare critică, cu arsuri pe mare suprafaţă din corp şi cu arsuri de căi respiratorii, iar săptămâna trecută a fost transferată la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Intermedicas.
Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns astfel la 46.
Teodora Maftei, editor la Pro TV, se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, intitulată “London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”, al cărei vernisaj era programat pentru 2 noiembrie.
În spitalele din Capitală mai sunt internate, luni, 83 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt în stare critică, şase în stare gravă. 61 de pacienți sunt stabilizaţi. 35 au fost transportaţi spre unităţi sanitare din străinătate, însă trei au decedat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here