Jurnalistul Viorel Ilisoi, nominalizat la Premiul „Vanda Condurache” 2017

0
69

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 17.00, Sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași va găzdui tradiționala Seară a Valorilor, parte a Sărbătorilor Iașului dedicată omagierii personalităților locale și nu numai. În debutul Serii Valorilor, Imnul de Stat al României va fi intrepretat de către Corul „Byzantion”, care va primi și o diplomă de excelență pentru 20 de ani de activitate.

Ca și în anii trecuți, Seara Valorilor va include categorii de premii, care vor fi înmânate de către primarul Mihai Chirica. Manifestarea va debuta cu acordarea titlurilor de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași pentru cinci personalități: medicul Cătălina Arsenescu Georgescu, medicul și antreprenorul Christache Zanoschi, istoricul Ioan Caproșu, maestrul Dionisie Vitcu şi Excelenţa Sa Miguel Maury Buendia, Nunțiul Apostolic în România.

Seara Valorilor va include o serie nouă de premii, intitulate Premiile Centenar, la care sunt nominalizate 13 personalități, precum și cinci Premii Speciale. Nu vor lipsi Premiul „Excelența în Afaceri”, Premiul „Vasile Pogor”, acordat de Academia Română, și Premiul pentru jurnalism „Vanda Condurache”, care ii va reveni jurnalistului Viorel Ilisoi.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here